[DisplayNone]

Profiles International hjelper deg med å føre ditt system for medarbeiderrekruttering- og personalutviklingsprogram til neste nivå.

For å finne talenter utnytter smarte virksomheter enhver mulighet for å intervjue jobbsøkere. Uansett om man benytter in-house rekrutteringspersonale eller outsourcer til et rekrutteringsfirma, kan resultatene komme på lykke og fromme.

Profiles International tar gjetningen og tilfeldighetene ut av rekrutteringen ved å hjelpe deg med å identifisere de riktige mennesker med den riktige kombinasjon av ferdigheter, evner, interesser og jobbmatch, før du ansetter dem.


Amerikas mest produktive virksomheters store salgstyrkeanalyse

Rekrutter de beste salgstalenter nå.
Download rapporten

Øk dine sjanser for vellykket rekruttering

En ny undersøkelse viste, at sammenhengen mellom evnen til å prestere i en jobbsamtale og evnen til å klare seg godt i jobben er bare 14 prosent, eller en god medarbeider ut av syv mennesker, som du ansetter.

Hvis du (eller ditt rekrutteringsbyrå) har vært i en lignende situasjon, er det veldokumenterte metoder for å forbedre dette tallet. Den samme undersøkelsen beskjeftiget seg med disse metoder:

 • Referansesjekk

  De 14 prosent stiger til 26 prosent, hvis kandidaten passerer en rekke referansesjekk.

 • Personlighetstester

  Hvis de 26 prosent, eller omkring en ut av fire, stadig ikke er nok for deg, så overvei tradisjonelle vurderingsverktøy, som anvendes i ansettelsen. Disse vurderinger måler personlighetsegenskaper. Personlighetstester fikk suksessraten ved ansettelse til å stige til 38 prosent.

 • Evnevurderinger

  Når jobbsøkere ble testet for både evner og personlighet, mente arbeidsgiverne at de hadde ansatt de riktige mennesker i litt over halvparten av gangene eller omkring 54 prosent.

 • Interessevurderinger

  For å ta det neste skritt, så undersøkelsen nærmere på interessevurderinger, et ennå mer avansert verktøy. Dette fikk tallet for vellykkede ansettelser til å stige til 66 prosent.

 • Jobbmatch-vurderinger

  Undersøkelsen fant frem til, at de mest imponerende og vellykkede vurderinger er integrerte tiltak innenfor en kombinasjon av faktorer og omfatter også begrepet jobbmatch. De bruker den nyeste teknologi kombinert med empiriske data for å vurdere kandidaten i forhold til medarbeidere, som utfører sin jobb på eksemplarisk vis. Disse rekrutteringsvurderinger økte arbeidsgivernes evne til å identifisere fremragende kandidater til mer enn 75 prosent av gangene.


Perfekt til virksomheter og rekrutteringsbyråer

Kun Profiles International tilbyr en komplett suite av bakgrunnssjekk av medarbeidere og rekrutteringsvurderinger, som kan hjelpe deg med å finne en kandidat, som rent faktisk passer til jobben. Ved å matche kandidatene med jobben, vil du øke din suksessrate og redusere personalomsetningen.