[DisplayNone]

Stopp aldri jakten på høy kvalitet utenfor bedriften. Du bør alltid være på utkikk etter de aller beste medarbeiderne du kan finne, uansett om de er rekruttert internt eller eksternt. Begrepet "ansettelsesstopp" er et latterlig konsept; tider med mye forandringer skaper unike muligheter for virksomheter med å ansette billige, kvalifiserte personer.


5 leksjoner for oppgradering av talent med eksterne Superstars

Lær å finne høy kvalitet utenfor bedriften.
Download rapporten

Det koster veldig lite å møte og snakke med

Det koster veldig lite å møte og intervjue kvalifiserte kandidater. Dette gjelder spesielt når du ønsker å omstrukturere stillinger for å øke effektiviteten i organisasjonen. Selv om ansettelse av en ekstern kandidat normalt oppfattes som en høy-risiko aktivitet, vil verdien av en ekstern kandidat alltid være at han/hun ikke har en forutinntatt oppfattelse av hvordan tingene ble gjort i fortiden.


Huller i den organisatoriske strukturen er muligheter for noen til og tre fram og gjøre en forskjell i den måten organisasjonen er organisert på.Bunnlinjen

Den nederste linjen er følgende: Du har en unik mulighet. Du kan senke hodet og samtidig øke effektiviteten og produktiviteten. Dr. Jac Fitz-Enz, administrerende direktør for Human Capital Source, sier, "huller i [den organisatoriske struktur] er muligheter for noen til og tre fram og gjøre en forskjell i den måten organisasjonen er organisert på". De som du vil holde på, bør føle at de er de utvalgte.

Formelen for suksess

Ved og strategisk å beholde dine mest verdifulle medarbeidere, øker du sannsynligheten for å beholde dem lenge, og samtidig heve deres ansvarlighetsnivå og den klare forventningen om synlige resultater. Kombiner dette med noen eksterne ansettelser, og du har en formel for suksess.

Vellykkede løsninger

Når du finner en person utenfor din organisasjon, og som du mener har et potensial, hvordan sikrer du da at deres integrasjon i selskapet blir en suksess? Profiles International tilbyr produkter som f.eks. Performance Indicator ™ til å hjelpe deg med å forstå din kandidat fra et dyptliggende perspektiv.

Profiler Performance Indicator ™ måler aspekter av den enkeltes personlighet, som kan påvirke deres tilpasning til deres leder, kolleger, team, og jobbprestasjoner. Dette verktøyet er også presist i å avklare motivasjonsintensiteten og atferdstendenser som er direkte knyttet til produktivitet og kvalitet i arbeidet. Profiles Performance Indicator ™ kan sikre, at din nye superstjerne passer til deres jobb, samt til deres team og organisasjon.